YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu Belediyesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi´nin nizamiye kapısını ve çitlerini yaptı

Çorlu Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi´nin girişine nizamiye kapısı yaptı ve kampüs alanının etrafını panel çit ile çevirdi.

23 Ocak 2012 09:20 | Trakya Güncel

Belediye meclisinin aldığı karar uyarınca, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesinin girişine güvenlik amacıyla nizamiye kapısı yapıldı. Ayrıca, kampüs çevresi panel çit ile çevrildi.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
''Çorlu Mühendislik Fakültesi kampüs alanının etrafında toplam 1285 metre panel çit montajı yapıldı. Bununla birlikte fakültenin girişinde özel tasarımlı nizamiye kapısı yapıldı. İçinde güvenlik odaları bulunan bu kapı ihtiyaç duyulacak donanımla donatıldı. Yapılan bu çalışmaların sonucunda Çorlu Mühendislik Fakültesi'nin güvenlikle ilgili önemli bir ihtiyacını karşılamış olduk.''

Bu haber 5311 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...