YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Zafer Ürek, "Şömine Başında Huzuru Garanti Ediyoruz"

Günün Stresinden Şömine Başındaki Muhabbetle Uzaklaşıyorlar

20 Ocak 2012 13:39 | Trakya Güncel

Zafer Ürek, "Şömine Başında Huzuru Garanti Ediyoruz"

Günün Stresinden Şömine Başındaki Muhabbetle Uzaklaşıyorlar


Çorlu Desperado Cafe Sahibi Zafer Ürek, "Müşterilerimizi günün stresinden şömine başındaki muhabbetle uzaklaştırıyor ve onlara huzuru garanti edyoruz" dedi.
Çorlu Arslan Sokak üerinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Desperado Cafe sahibi Ürek, günün yeniliklerine ve çağdaş yaşama ayak uydurarak müşterilerine en iyi hizmeti vermek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.
Ürek, Desperado Cefa olarak Çorlu'da ilk kez şömine hizmeti veren aile ortamı olduğunu da vurgulayarak, "Biz 15 yılı aşkın bir zamandan beri aynı yerde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Zman içerisinde de bütün müşterilerimizden memnuniyetlerini ve önerilerini alıyor ona göre çalışmalarımıza ivme kazandırıyoruz. Bu arada Çorlu'da ilk ke bir Cafede şömine kurmanın mutluluğunu da ayrıca yaşıyoruz. mekanımızda aile ortamında şöminelerimizin başında kışın soğundan ve günün stresinden uzaklaşan müşterilerimizden olumlu tepkiler alıyoruz." dedi.

Bu haber 2721 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...