YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Sevgilisini bıçaklayan kişi tutuklandı

19 Ocak 2012 12:49

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 5 ay önce tanıştığı kız arkadaşının ayrılma istemine sinirlenen Ayhan Subaşı, kız arkadaşını ve kendisini bıçaklayarak yaralamasının ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.
Polis tarafından gözaltına alınan Subaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Geçtiğimiz hafta Sağlık Mahallesi'nde 5 ay önce tanıştığı sevgilisi Ayşe Serttaş'ın (27) annesiyle birlikte yaşadığı eve giden Ayhan Subaşı (35), evlenme teklif ettiği kız arkadaşı tarafından reddedilince, ikili arasında çıkan tartışma sonucu sehpanın üzerinde bulunan ekmek bıçağını alan Subaşı, önce kız arkadaşını iki yerinden daha sonra da kendisini karnından bıçaklayarak ağır yaralamıştı.
Olay sonrası Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki kişi, burada tedavi altına alındı. Tedavisi bir hafta süren Ayhan Subaşı, doktorların yaptığı son kontrolün ardından taburcu olmuştu.

Bu haber 2008 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...