YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Şahinler Holding yönetim kurulu Başkanı Kemal Şahin Çorlu´da yaptırdığı İlkokulu ziyaret etti 

Okul Öğrencileri Şahin´e sorular yöneltti

16 Ocak 2012 16:00 | Trakya Güncel

Şahinler Holding yönetim kurulu Başkanı Kemal Şahin Çorlu'da yaptırdığı İlkokulu ziyaret etti 

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin Çorlu'da yaptırdığı Şahinler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. 
Şahin, 1997 yılında Çorlu'da yaptırdığı ve 600 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulu ziyaretinde, okul Müdürü İsmet Dündar'dan bilgiler alı. 
Daha sonra okulun ana sınıfı, ve ilköğretim bölümünde birkaç sınıfı gezerek öğrencilerle biraraya gelen Şahin, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da yanıtladı. 
Şahin, okulun çok amaçlı salonunda yaptığı konuşmasında, başarının ancak ve ancak çok çalışmakla olabileceğini ifade etti. 
Kenisinin fakir bir köy çocuğu olduğunu ve daha sonra çok çalışarak büyük bir holdingin yönetim kurulu başkanlığına geldiğini söyleyen Şahin, ''Çorlu'da 1997 yılında Şahinler İlköğretim Okulu adındaki bu eğitim kurumumuzu ilgililerle birlikte karar vererek yaptırdık. Ben de kendi yaptırdığım bu okula ilk defa geliyorum. Bu okulu, yıllar önce sünnet düğünlerinde topladıkları paralarla yaptırmaya karar veren çocuklarıma maddi olarak biraz da ben destek verdim ve okul ortaya çıktı. Başarının sırrı çok çalışmak ve inanmak. Bende fakir bir köyde doğdum. Ama çok çalıştım. şu anda 15 ayrı ülkede şirketlerim var. Sizler de çok çalışarak istediğiniz her neyse ulaşabilirsiniz'' dedi. 

Bu haber 2161 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...