YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ORDULULAR DERNEĞİ FESTİVAL DÜZENLEDİ ...

Ordulular Derneği Çorlu´da müthiş bir festival tertip etti.

27 Mayıs 2024 15:58 | Trakya Güncel

Ordulular Derneği Çorlu'da müthiş bir festival tertip etti. 

TEMA Ormanında düzenlenen festival ve şelikte, yöresel ses sanatçıları birbirinden eserlerini seslendirirken, şenliğe katılan vatandaşlar da halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler. 

Değişik yarışmaların da yapıldığı şenlikte vatandaşlar ağaçlık alanda mangallarını yaparak piknik yapma şansı da yakaladı. 

Dev semaverlerde kaynayan çayların içildiği festivalde konuşan Ordulular Derneği Başkanı Mutlu Kütük, "Geleneksel hale getirdiğimiz festival ve şenliğimizi bu yıl da düzenledik. Çok güzel bir ortamda birlik ve beraberlik ahavasında geçen festivalimize sponsor olan herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

Çorlu kaymakamı Murat Eren de festivalde yaptığı konuşmada, kendisinin bu etkinliğe katılmasından dolayı mutlu olduğunun altını çizdi. 

Yapılan konuşmaların ardından dernek yönetimi tarafından protokol üyelerine hediyeler takdim edildi. 

Bu haber 312 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

7
  Yükleniyor...