YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

İŞ İNSANI MEHMET DİKTAŞ ÇORLUSPOR’A EMEĞİ GEÇEREK AHİRETE İNTİKAL EDENLER İÇİN MEVLİDİ ŞERİF OKUTTU …

Çorlu’da, iş insanı Mehmet Diktaş, Çorluspor’a emeği geçerek ahrete intikal eden futbolcu, teknik adam, yönetici ve taraftarlar için mevlidi şerif okuttu …

27 Mart 2024 12:24 | Trakya Güncel

Çorlu’da, iş insanı Mehmet Diktaş, Çorluspor’a emeği geçerek ahrete intikal eden futbolcu, teknik adam, yönetici ve taraftarlar için mevlidi şerif okuttu.

Arslan Sokak’ta faaliyet gösteren Çorluspor Kafede Bormalı Camii İmam Hatibi Bilal Akçay ve ekibi, katılanlara toplu halde dualar ettirdi.

Kuran-ı Kerim tilaveti de yapılan programda, daha sonra mevlidi Şerif de seslendirildi.

Okunan duaların ardından katılımcılara mevlit şekeri ikram edildi.

Programın ardından konuyla ilgili açıklama yapan Diktaş, Çorluspor’un bir tarih olduğunun altını çizdi.

Burada, herkesin bir geçmişinin, anısının, mazisinin bulunduğunu ifade eden Diktaş, Çorluspor'un büyük bir aile olduğunun da altını çizdi.

Diktaş açıklamasına şöyle devam etti:

Okunan Kuran-ıKerim, dua ve mevlidi şerifi, Çorlu Gençlikspor, Doğanspor, Çorluspor, Çorlu Kültürspor, camialarının kulüp yöneticileri, kulüp başkanları, futbolcuları, branş sporcuları, emek ve gönül vermiş, ahrete intikal etmiş Çorlu değerlerinin ruhlarına bağışladık. Bu mevlidi şerifin, Çorluspor tarafından geleneksel hale getirilerek bundan sonraki yıllarda da ramazan aylarında devam edeceğini umuyorum. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Bu haber 111 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

1
  Yükleniyor...