YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

FATİH CANSIZOĞLU, SİYASİ HAYATINA BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ´NDE DEVAM EDİYOR ...

Çorlu´da, uzun yıllardan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Cansızoğlu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı oldu ...

27 Mart 2024 12:17 | Trakya Güncel

Çorlu'da, uzun yıllardan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Fatih Cansızoğlu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı oldu. 

Cansızoğlu, Büyğk Birlik Partisi'ne geçtiğini ve burada İlçe Başkanı olarak göreve başladığını kendisine ait sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Cansıoğlu sosyal medya hesaplarındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli dostlarım değerli takipçilerim

Allah nasip etti, biz de gönül verdik, yolumuz Büyük Birlik Partisinde birleşti.

Bundan sonra siz dostlarımızı Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe başkanlığında ağırlamaktan mutluluk duyacağım.

Bugün itibarıyla Çorlu Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığını devralmış bulunmaktayım.

Bu görevi bana layık gören başta teşkilat mensuplarımıza belediye başkan adayımız Sayın İsmail Ceylan Bey'e ve Büyük Birlik Partisi camiasına gönülden teşekkür ediyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde Çorlu'nun sorunlarını her platformda ahlaklı bir şekilde vatandaşın yanında haklının ve mazlumun hamisi konumunda savunacağıma söz veriyorum.

Gücümüzü sizlerden alarak sizlerin sorunlarını üst mercilere taşıma adına üstlenmiş olduğum bu görevde beni yalnız bırakmayacağınıza inanıyor destekleyen herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi ve maneviyatçı duruşumuzla çizgimizin takipçisi olup Nizam-ı Alem davasına hizmet edeceğimizeden kimsenin şüphesi olmasın.

Rabbim üstlenmiş olduğumuz bu görevi rızasına uygun olarak alnımızın akıyla yapmayı nasip etsin."

Bu haber 93 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...