YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU´YA GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ ...

Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Çorlu´ya gerçek belediyeciliği getireceklerini söyledi.

15 Mart 2024 12:50 | Trakya Güncel

Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Çorlu'ya gerçek belediyeciliği getireceklerini söyledi.


31 Mart tarihinde yapılacan olan Yerel Seçimler öncesinde saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde gece gündüz demeden sürdüren Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek Çorlu'nun sorunları için gerçek belediyeciliği getireceklerinin sözünü verdi. Sunal, ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada "Bugün birçok kişiyle konuşma kendimizi ve projelerimizi anlatma imkanı bulduk. Bizi ilgi ile dinleyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Çorlu'muz için çıktığımız bu zorlu yolda sizlerin güleryüzü ve sevgisi ile yürüyoruz. Eski Tekirdağ Caddesi esnafına ziyarette bulunup hayırlı işler diledik. Girilmedik sokak sıkılmadık el kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu şehire gönülden bağlıyız. O yüzden Çorlu'muz için çalışmak bizi yormaz. Reşadiye mahallemizdeki kahvehaneleri ziyaret ettik. Gördüğümüz sevgi ve ilgi ile çalışma azmimizi tazeledik. Çorlu'muza gerçek hizmeti getirene kadar bize durmak yorulmak yok." dedi.
TRAFİK RAHATLAYACAK! PARK SORUNU ORTADAN KALKACAK!
Ziyaretleri sırasında karşılaştığı sorunlar ile ilgili olarak da en çok ulaşım ve park sorunları ile çözüm önerilerini anlatan Sunal, projeleri ile vatandaşları mest etti. Sunal, "Yunus Emre Caddesindeki esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Esnafımızın şikayeti hep aynı yoğun park sıkıntısı. Merak etmeyin trafiği rahatlayacak, park sıkıntısını ortadan kaldıracak, esnafımıza can suyu olacak birçok proje ile geliyoruz. AK Beledyeciliğin olduğu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız bunu çok iyi gördü ve tecrübe etti. Şimdi sıra havasını soluduğum, doyduğum şehrime hizmet etmek istiyorum. Vatandaşımızın teveccühü ile de 1 Nisan tarihinden itibaren o da olacak! Hiç kimse merak etmesin! Bu sorunlar bizim için çok basit. Bizim hayalimizdeki projelerimiz Çorlu'yu uçaracak ve vatandaşlarımıza nefes aldıracak! Çorlu'muzda adım atılmadık yer bırakmamaya kararlıyız. Çorlu'muzu hizmetle tanıştırmak için her vatandaşımıza ulaşmak projelerimizi anlatıyoruz. Çok yakında Çorlumuz hak ettiğini hizmeti alacak!" şeklinde konuştu.

Bu haber 128 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...