YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELDİYESİ MART AYI TOPLANTISI YAPILDI ...

Çorlu Belediye Meclisi´nin Mart ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi

15 Mart 2024 12:06 | Trakya Güncel

Çorlu Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yönetiminde belediye meclis toplantı salonunda yapılan toplantıda, gÜndem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ergene İlçesi, Sağlık Mahallesi bin 200 numaralı parselde bulunan Çorlu Belediyesi mülkiyetinde olan binanın TESKİ'ye ek hizmet binası olarak tahsis edilmesi konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, 2942 sayılı kamulaştırma kanunu 26'ncı maddesi kapsamında trampa yolu ile kamulaştırma işlemlerinde takas parseli olarak kullanılacak belediye mülkiyetindeki parsellerinin güncellenmesi konusu da görüşülmek üzere Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Toplantıda, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Çorlu Belediyesi'nin hissedar olduğu Türkgücü Mahallesi 191 ada 1 parselde Çorlu Beledisine ait 3180,59 metrekarelik hissenin Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne harca esas değer üzerinden satın alma talebi görüşülerek oy birliğiyle reddedildi.

İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesinin oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, diğer gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Sarıkurt, toplantı sonrası bir süre daha meclis üyeleriyle sohbet etti.

Bu haber 114 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

4
  Yükleniyor...