YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE2DE E-BELEDİYE DÖNEMİ BAŞLADI ...

Ergene Belediyesi hayata geçirdiği e-ruhsat projesinin tanıtım toplantısını Ergene Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

15 Mart 2024 11:59 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi hayata geçirdiği e-ruhsat projesinin tanıtım toplantısını Ergene Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşlara daha hızlı ve daha şeffaf bir hizmet sunmak amacıyla hayata geçirdikleri projenin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Başkan Yüksel konuşmasında, e-ruhsat ile ilgili bilgiler de aktararak, ''Ergene Belediyesi'nde imar ruhsat başvurularını belediyeye gelmeden yapabilirsiniz. e- ruhsatta başvuru yapacak olan vatandaşlarımız sisteme e-devlet üzerinden giriş yapabilir. Ruhsat için, malik, inşaat ve gerekli belgeleri sisteme ekleyerek başvuru kaydı oluşturabilirler. Vatandaşlarımız onay sürecini sistemden takip edebilir, onay sürecinin ardından oluşacak harçları ergene.bel.tr web adresi üzerinden e-ödeme yöntemi ile hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirler'' dedi.

Ergene Belediyesi'ni, çağın gerekliliklerini takip eden bir anlayış gösterdiğini de kaydeden Yüksel, Trakya’da e-ruhsat sistemine geçen ilk belediye olduklarını belirtti.

Yapılan toplantıya, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ve halk katıldı.

 

Bu haber 84 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

4
  Yükleniyor...