YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ALİ CENGİZ YÜRÜK, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA GÖZ DOLDURUYOR ...

Ergene Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Cengiz Yürük, seçim öncesi çalışmalarında herkesten bir adım önde yürüyerek göz dolduruyor ...

1 Mart 2024 11:57 | Trakya Güncel

Ergene Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Cengiz Yürük, seçim öncesi çalışmalarında herkesten bir adım önde yürüyerek göz dolduruyor. 


Yaklaşan Yerel ve Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, bütün partilerin belediye başkan adayları seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.


Belediye Meclis Üyesi adayları da, isimlerinin belirlenmesinin ardından çalışmaların başladı.

 

Yapılan çalışmalarda, hazırlanan birbirinden değişik promosyon ürünleri ve hediyeler seçmene dağıtılırken, bir yandan da onların oylarına talip olunduğu gözleniyor. 


Ergene'de ise, CHP'nin Belediye Başkan adayı Rasim Yüksel'in yaptığı ziyaret ve seçim çalışmalarında yanından bir dakika bile ayrılmayan isimlerin başında Ali cengiz Yürük geliyor. 


Birçok Meclis Üyesi Adayı hediyelik eşya ve seçim promosyonu yaptırmaktan kaçınırken, Yürük'ün hazırladığı hediyeler ve Başkan Yüksel adına yaptığı çalışmalar alkış alıyor. 


Bunların yanı sıra, meclis üyesi adaylarının çok fazla yapmadığı araç girdirme işlemlerini de tamamlayan Yürük, gece gündüz demeden Yüksel ile birlikte sahada seçim çalışmalarına devam ediyor. 

 

Bu haber 162 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

4
  Yükleniyor...