YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MÜGE YILDIZ PROJELERİNİ ANLATACAK ...

Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Projelerini ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıtmak İçin Miting Düzenliyor

28 Şubat 2024 12:36 | Trakya Güncel

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, 3 Mart 2024 Pazar günü saat 15.00'de, AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı önünde düzenleyeceği büyük bir mitingle hem vizyon projelerini hem de belediye meclis üyesi adaylarını kamuoyu ile paylaşacak. Ergene'nin geleceğine yön verecek 59'dan fazla büyük projenin ve şampiyonlar ligi olarak nitelendirilen meclis üyesi aday kadrosunun tanıtılacağı bu miting için hazırlıklar devam ediyor.

Müge Yıldız Topak, miting için yaptığı açıklamada, "Ergene'yi adeta çağ atlatmayı hedefleyen projelerimizi ve meclis üyesi adaylarımızı tanıtmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Projelerimiz ve aday kadromuz ile Ergene'yi yarınlara taşıyacak güçlü bir dönüşüm planlıyoruz. Tüm Ergene sevdalılarını bu önemli günde aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Bu büyük buluşma, Ergene'nin geleceğine yön verecek projelerin ve belediye meclisi için seçilecek adayların tanıtımıyla, vatandaşların belediye yönetiminde söz sahibi olmasının önemini vurgulamayı amaçlıyor. Müge Yıldız Topak'ın liderliğinde, Ergene'nin sosyal, ekonomik ve kültürel alanda büyük bir sıçrama yapması hedefleniyor.

Ergene halkı, bu tarihi günde, şehrin geleceğini şekillendirecek projeleri ve adayları ilk elden tanıma fırsatı bulacak. Müge Yıldız Topak ve ekibi, tüm Ergene halkını bu önemli etkinliğe katılmaya ve Ergene'nin geleceğine ortak olmaya davet ediyor.

 

Bu haber 121 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

4
  Yükleniyor...