YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YEŞLTEPE MAHALLESİ HALKI MUHTARLIK HİZMETLERİNDEN MEMNUN DEĞİL ...

Ergene ilçesi’ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi halkı, muhtarlık hizmetlerinden memnun olmadıklarını dile getiriyor …

20 Şubat 2024 22:19 | Trakya Güncel

Ergene ilçesi’ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi halkı, muhtarlık hizmetlerinden memnun olmadıklarını dile getiriyor.

Geçtiğimiz yıllarda Çorlu’dan ayrılarak köylerin ve mahallelerin birleştirilmesiyle oluşturulan Ergene ilçesinde de Çorlu’da olduğu gibi her geçen gün nüfus daha da artıyor.

Her gün aldığı iç ve dış göçler nedeniyle nüfusu hızla artmaya devam eden ilçenin güncel nüfus sayısı 70 bin civarında olarak biliyor.

İlçenin en kalabalık yerleşim alanlarından biri olan da Yeşiltepe Mahallesi.

Muhtar adayları seçim çalışmalarına günler öncesinden başlarken, ilçede yapılan düğün, mevlüt, eğlence ve benzeri etkinlikleri kaçırmıyor.

Mahalle halkının oylarına talip olan adaylar arasında mevcut mahalle muhtarı ve yeni muhtar adayları da var.

 

MAHALLEMİZ HAK ETTİĞİNİ ALAMIYOR …

Ergene’nin nüfus bakımından en kalabalık mahallelerinden biri olan Yeşiltepe Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallelerinin hak ettiği değeri göremediğini ileri sürüyor.

Kendilerinin muhtarlık anlamında bir kan değişimine ihtiyaç duyduklarını da vurgulayan mahalle sakinleri, hiçbir sorun ve sıkıntılarıyla 5 yıldan beri ilgilenilmediğini kaydetti.

Bazı konularda muhtarlığın kapısını aşındırdıklarını da kaydeden mahalleliler, kendilerine muhatap bulamadıklarını ileri sürdü.

Kendi şikayet ve istekleriyle ilgilenecek yeni bir muhtar seçmeye hazırlandıklarını ifade eden mahalleli, 5 yıldır bütün sorunlarını aktarmak için muhtarlığın kapısını defalarca çaldığını, ancak bir türlü gereken cevabı alamadıklarını da iddia etti.

 

Bu haber 168 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

3
  Yükleniyor...