YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak:

Ergene’ de Yükselen Bir Gelecek için, Sayın Cumhurbaşkanımızdan Tam Destek!

20 Şubat 2024 08:57 | Trakya Güncel

Ergene, yeni bir döneme adım atıyor. Belediyecilik hizmetleri ve kalkınma yolunda çıtayı yükseltmek amacıyla, Büyük Tekirdağ Mitingimizde Ergene'nin geleceği için umutları simgeleyen önemli bir adım attık. AK Belediyeciliğin öncüsü, mazlumların ve mağdurların gür sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın tam desteğini alarak, Ergene'nin potansiyelini simgeleyen Anadolu Lalelerinden oluşan bir buket takdim ettim. Sayın cumhurbaşkanımızdan Ergene'mize özel destek sözü aldım.

Ergene belediye başkan adayı olarak, artık bahane ve mazeret üretmenin geçmişte kaldığını, devletimizin ve hükümetimizin tüm imkânlarını seferber ederek Ergene'yi daha ileriye taşıyacağımızı açıkça belirtmek isterim. Durmadan, yorulmadan, sadece Ergene için çalışacak, hemşehrilerimizin güçlü desteği ve birlikte el ele vererek Ergene için daha parlak bir gelecek inşa edeceğiz.

Ergene için yapılacak her hizmet ve proje, milletimize olan borcumuzu ödemek adına atılmış bir adım olacaktır. Bu bilinçle, Ergene'nin her köşesine adaletli bir şekilde hizmet götüreceğimize kimsenin şüphesi olmasın.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı olarak, Ergene'yi yarınlara taşıyacak projelerimizle, halkımızın refahını ve mutluluğunu en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Birlikte, Ergene için yükselen bir gelecek inşa edeceğiz.

Bu haber 108 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...