YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

LAF DEĞİL HİZMET ÜRETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK ...

Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Emekli Öğretmen Haydar Alagöz, daha temiz, daha samimi ve daha insani şartları sağlamak adına mahalle halkının oylarına talip olduğunu söyledi

11 Şubat 2024 23:30 | Trakya Güncel

Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Emekli Öğretmen Haydar Alagöz, daha temiz, daha samimi ve daha insani şartları sağlamak adına mahalle halkının oylarına talip olduğunu söyledi. 

Yaklaşan Yerel ve Mahalli Seçimlerde Ergene İlçesinin Yeşiltepe Mahallesi'nde Muhtar Adayı olan Alagöz, 30 yıldan beri büyük bir aile gibi yaşadığı Yeşiltepe Mahallesi sakinlerine muhtar olarak da hizmet vermek için bu yola çıktığını kaydetti. 

Alagöz, 40 yılık öğretmenlik ve idarecilik yaşamının 30 yılını Yeşiltepe Mahallesi'nde ki geleceğin teminatı olan çocuklara emek vererek geçirdiğini ifade etti. 

Binlerce öğrencinin acı tatlı, iyi kötü zamanlarında yanlarında olduğunu da vurgulayan Alagöz, insan yetiştirmenin toplumun en önemli görev ve sorumlulukları arasında yer aldığını da kaydetti. 

Kendisinin hayatını bu göreve adadığını öne süren EmekliÖğretmen Haydar Alagöz, bundan sonra da en güzel yıllarını harcadığı Yeşiltepe Mahallesi'ne Muhtar olarak hizmet etmeye talip olduğunun altını çizdi. 

Alagöz Yeşiltepe Mahalesi'nin kendisi için çok büyük bir önem taşıdığını ve bu mahallede yaşayan herkesi kendi ailesinden biri olarak gördüğünü ifade ederek, "Ben 40 yıllık meslek hayatımda binlerce çocuk yetiştirdim ve onların farklı mesleklerde hayata atılmalarına vesile oldum. Onların büyümelerine ve birer birey olmalarına, aileleri kadar ben de şahitlik yaptım. Bu kadar önemli bir misyonu üstlenen biri olarak, bundan sonra da, kendi yaşadığım mahallemize muhtar olarak hizmet etmek istiyorum. Buranın sorunlarını da, gerekliliklerini de olmazsa olmazlarını da çok iyi biliyorum. Bütün bilgi birikimimle Yeşiltepe Mahallesi'ni daha yaşanılır ve daha güzel bir yer haline getirmek için, elimden gelen gayreti göstereceğim. Tek değil birlikte karar vererek, birlikte mutlu bir çevrede yaşayacağız" dedi. 

Bu haber 168 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...