YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE VELİMEŞESPOR ELZAIĞSPOR MAÇINA HAZIR …

Ergene Velimeşespor hafta sonu oynanacak Elazığspor müsabakasına hazırlıklarını tamamladı …

5 Ekim 2023 16:18 | Trakya Güncel

Türkiye 3. Ligi B Grubu takımlarından Ergene Velimeşespor, hafta sonu oynayacağı Elazığspor müsabakası için hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Elazığspor’u yenerek 3 puanı kendi hanelerine yazdırmak istediklerini söyledi.

8 Ekim Pazar günü Velimeşe Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maçın saat 15.30’da başlayacağını belirten Başkan Bezgin, bu maç öncesi idman programlarını tamamlayarak hazırlıklarını yaptıklarını kaydetti.

Elazığspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını dile getiren Bezgin, ‘’Müsabaka öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Maça 3 puan için çıkacağız. Bütün sporseverleri bizlere ve takımımıza destek vermek için tribünlere davet ediyorum” dedi.

Öte yandan, 24 Ekim tarihinde Marmaracık Göl Restorantta da Ergene Velimeşespor’a destek gecesi düzenleyeceklerini ifade eden Bezgin, bu etkinliğe de herkesin destek vermesi gerektiğini kaydetti.

 

 

 

Bu haber 229 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...