YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

HAMİTOĞLU MİL-GENÇ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI OLDU …

Hamit Hamitoğlu Milli – İlkeli - Liyakatli – Gençlik Derneği Tekirdağ İl Başkanı oldu.

19 Ağustos 2023 21:44 | Trakya Güncel

Çorlu’da faaliyet gösteren iş insanı Hamit Hamitoğlu, Milli- İlkeli – Liyakatli Gençlik derneği Tekirdağ İl Başkanı oldu.

Geçtiğimiz yıllarda bölgede siyaset dünyasında adından söz ettiren Hamitoğlu, şimdi de Mil - Genç bünyesinde hizmetlerine devam edecek.

İnsana dair ve insan odaklı bütün programların içerisinde olacağını ifade eden Hamitoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, Mil-Genç çatısı altında güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Hamitoğlu, daha önce de farklı kulvarlarda çalışmaları olduğunu belirterek, “Uzun yıllardır Çorlu ve bölgede ticaret ile uğraşıyorum. Burada siyasi parti ilçe başkanlığı, sivil toplum örgütleri yöneticiliği gibi alanlarda boy gösterdim. Şimdi de Mil-Genç çatısı altında Tekirdağ İl Başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

 

Bu haber 931 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...