YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLUSPOR YENİ SEZONU ‘’FEDA’’ YILI OLARAK BELİRLEDİ …

Çorluspor, yeni sezonda Feda yılı olarak hazırlıklarına devam ediyor …

19 Ağustos 2023 21:14 | Trakya Güncel

Tekirdağ Süper Amatör Küme’de mücadele eden Çorlluspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Kulüp Başkanı Mustafa Özkara konuyla ilgili açıklamasında, bu yıl yepyeni bir takımla sahaya çıkacaklarını ve yeni sezon için hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Bu sezonu Feda yılı olarak adlandırdıklarının altını çizen Başkan Özkara, “Çorluspor herkesin bildiği üzere bir tarih. Bizler, zorluklar içerisinde bu takımı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Şu anda yeni sezon için hazırlıklarımız hız kesmeden devam ediyor. 15’e yakın yeni transfer yaptık ve bu transfer ettiğimiz sporcularımızın tamamı Feda kaidesine uyarak, ciddi fedakarlıklarda bulunarak bizlere imza attı. Herkes Çorluspor için elini taşın altına soktu” dedi.

Kulübün ikinci Başkanı Tezer Özbaşaran ise, Çorlusor’u hak ettiği yere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Özbaşaran, yeni sezonda sahada çok farklı ve çok daha güçlü bir kadro olacağını belirterek, “Bizler bu güzide kulübümüzü ayakta tutmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bunun için de bu sezonu Feda yılı olarak belirledik. Kulübümüzle anlaşan bütün sporcularımız da bizler gibi ellerini taşın altına soktu. Hepsi Çorluspor için alacakları transfer ücretlerinden belli oranlarda fedakarlık yaptılar. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan, Çorluspor yönetiminin yeni sezon için transferler çalışmalarına devam ettiği de kaydedildi.

Bu haber 293 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

4
  Yükleniyor...