YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TIBBI MASAJ MASAJ İLE SAĞLIK DAĞITIYOR ...

Tekirdağ´da Tıbbı Masör Çetin Can, yaptığı ve uyguladığı programlarla şifa dağıtmaya devam ediyor

20 Temmuz 2023 18:08 | Trakya Güncel

Tekirdağ'da Tıbbı Masör Çetin Can, yaptığı ve uyguladığı programlarla şifa dağıtmaya devam ediyor. 

Tekirdağ'da yaşayan ve yaklaşık 40 yıldır masaj ve anotomik çalışmalarda bulunan Çetin Can, bölgede yaptığı çalışmalarla gz dolduruyor. 

Özellikle Tıbbi Masaj ve fiziksel tedavi yöntemlerini kullanan Can, anatomi ve kas yapısı bilim dallarıyla da yakından ilgileniyor.

Can, yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamasında, "Uzun yıllardan beri masaj ve bu yönde çalışmalarım var. Özellikle tıbbi masaj ile birçok müşterimi iyileştirdim. Öncelikle doktor kontrolleri ile teşhis ve tedavi sürücini takip eden hastalar, en son aşamada bana gelerek sağlıklarına tam anlamıyla kavuşuyor" dedi. 

Bunların yanı sıra klasik masaj da yaptığını ifade eden Can, çok sayıda müşterisinin olduğunu ve bunlara yetişmekte güçlük çektiğini kaydetti. 

Can sözlerine şöyle devam etti:

"Klasik masaj için de çok sayıda müşterim bana geliyor. Herkese ve her vücuda uygun masaj yöntemlerini, aldığım eğitimler sonucu müşterilerimle paylaşıyorum. Onları rahatlatmak ve sağlıklarına kavuşturmak benim için büyük bir mutluluk. Masaj, gelişmiş ülkelerde bir sağlık aracı olarak biliniyor. Herkes yaşam kalitesini arttırmak ve daha güzel yaşamak için düzenli olarak aile masörüne danışarak masaj yaptırıyor. Bizim ülkemizde de bu sistem yavaş yavaş olgunlaşmaya başladı." 

Bu haber 423 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...