YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

COLDWELL BANKER DENEYİMİ ÇORLU’DA AÇILDI ...

Coldwell Banker Port Gayrimenkul İstanbul Florya’dan sonra 2. Şubesi Çorlu’da görkemli bir açılış töreniyle hizmete başladı.

3 Haziran 2023 16:09 | Trakya Güncel

Coldwell Banker Port Gayrimenkul İstanbul Florya’dan sonra 2. Şubesini Önerler Mahallesi Çorlu Yolu üzerinde bulunan Kervancı Otocenter A Blok’ta hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, işletme sahipleri Ercan Ailesi’nin yakınları, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. İlk olarak açılış konuşmasını gerçekleştiren Egemen Ercan, “Bizimle olacak takım arkadaşlarımız ve seçkin müşterilerimiz ile hedeflerimize birlikte ulaşacağız. Yaşamı idame ettirmenin amacı çok çalışmak. Biz kardeşler olarak çok değerli atamız, babamız Sayın Sıtkı Ercan’ın yolunda ondan birçok şey öğrenerek başarı yolunda ilerlemek en büyük isteğimiz.” dedi.

DEPREME DAYANIKSIZ HİÇBİR YAPIYA ARACILIK ETMEYECEĞİZ!
Daha sonra konuşan Berke Ercan ise yaptığı açıklamada “Deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kalanlara şifa ve uzun ömürler diliyorum. Bizler de güvenmediğimiz, deprem yönetmeliğine uygun olmayan hiçbir yapının satışına ve kiralanmasına aracılık etmeyeceğimizin sözünü hepinizin huzurunda veriyoruz. Dünyanın gayrimenkul satışında lider Coldwell Banker Ailesinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. 2 yıl önce İstanbul Florya ofisimizde başlayan yolculuğumuz, ikinci ofisimiz Trakya’nın incisi, İstanbul ve Türkiye’nin ilgisini çeken, İl olma yolunda ilk sıralarda olan Çorlu’da sizlerle birlikte açılışını gerçekleştiriyoruz. Özgüvenimizin çok yüksek olduğu Çorlu ve Trakya Bölgesinde bugüne kadar yaptığımız ve yapacağımız başarılı projelerle çok kısa zamanda markamızın ve kendi gücümüze güç katarak işinin ehli, uzman, eğitimli, sürekli kendini güncelleyen ekip arkadaşlarımız ile birlikte en kaliteli hizmeti veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Daha çok çalınacak kapı ve gidilecek yol var.” diye konuştu.

ÇORLU’DA HAYALİMİZ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş ise yaptığı konuşmada “Bizler 10 yıl önce bu yolculuğa başladık. Dünyada 90 ülkede 25 bin ofis ve 450 bin gayrimenkul profesyoneli ile dünyanın en yaygın ağına sahibiz. Türkiye’de de 340 yakın ofisimiz, 4 bin 500 gayrimenkul profesyoneli ile Türkiye’nin en büyük en yaygın en nitelikli gayrimenkul ağıyız. Şu anda aktif 25 bin portföyün, yıllık 30 bin satışın ve 130 milyar TL’lik satışın aracılığını yapıyoruz. Bu liderliği de büyüterek arttırma hedefindeyiz. Çorlu çok değerli ve sürekli büyüyen bir yer. Biz burada niye yokuz diye üzülürken Sıtkı Bey Florya ofisini aldığında Çorlu’da da olabileceğini konuştuğumuzda çok heyecanlanmıştım. Şu an o heyecan artık gerçeğe dönüştü. Bizim işimizde dürüstlük çok önemli. Sadece çok güçlü insanlar doğruyu söylerler. Ercan Ailesi çok iyi işler yaptı. Kendisine ve eşine çok teşekkür ediyorum. Bizlerle muhteşem evlatlarını buluşturduğu için gurur duyuyoruz. İleride markamız adına çok iyi sonuçlarını her daim göreceğimiz bir ofis. Ben kendilerine büyük bereketli kazançlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

ÇORLU SÜRATLE BÜYÜYEN BİR İLÇE!
Son olarak konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak “Çorlu, süratle büyüyen ve gelişen bir ilçemiz. Çorlu’da altyapı konusunda ciddi yatırımlara ihtiyaç var. Elimizden gelen yatırımı da yapmaya gayret ediyoruz. 50-60 yıl için altyapı ihtiyacı olmayacak şekilde bir çalışma yaptık. Sıtkı Ercan ile Büyükşehir Belediyesinde başlayan bir dostluğumuz var ve bu dostluk devam edecek. Yeni açılan iş yerinin Ercan Ailesine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar, açılış kurdelesini keserek iş yeri hakkında bilgiler aldı.

Bu haber 441 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...