YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERZURUM RÜZGARI ÇORLU´DA ESECEK ...

Çorlu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği, Çorlu´da "Gastronomi ve Yöresel Ürünler" festivali düzenlliyor

19 Nisan 2023 17:29 | Trakya Güncel

Çorlu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği, Çorlu'da "Gastronomi ve Yöresel Ürünler" festivali düzenlliyor. 

Dernek başkanı Vehbi Kaplan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, festivalde yüzlerce ürünün vatandaşların beğenisine sunulacağını söyledi.

Festivalde katılanlara da meşhur Cağ Kbabı ikramı yapılacağını da belirten Kaplan, Çorlu Erzurum Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Erzurum Gastronomi ve Yöresel Ürünler festivali yapılacağını kaydetti.

Dernek Başkanı Vehbi Kaplan, amaçlarının Çorlu – Erzurum arasında köprü oluşturmak olduğunu belirterek, “ Çorlu Erzurum Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak 28 Nisan’da Atatürk Meydanı parkında Gastronomi ve Yöresel ürünler festivalimizin ilkini düzenliyoruz. Bu festivali düzenlemekte ki amacımız yöresel ürünlerimizi, geleneksel el sanatlarımızı tüm güzel değerlerimizi güzel şehrimiz Çorlu'da tanıtmak halkımızla buluşturmak. Burada, halkımızı bu festivalimize davet ediyoruz Erzurum’un meşhur Cağ kebabını halkımıza ikram edeceğiz ve birlikte güzel bir festival geçireceğiz” diye konuştu. 

Bu haber 763 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...