YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

KOOPERATİF ÜYELERNDEN MAKAM ARACI İSYANI ...

Çorlu ilçesinde bir kooperatifin üyeleri, başkanın makam aracını şahsi aracı gibi kullanmasına tepki gösteriyor

18 Nisan 2023 20:23 | Trakya Güncel

Çorlu ilçesinde bir kooperatifin üyeleri, başkanın makam aracını şahsi aracı gibi kullanmasına tepki gösteriyor. 

Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren bir kooperatifin üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanının kooperastifin makam aracını kendi şahsi aracı gibi kullanmasına tepki gösteriyor. 

Kooperatife ait passat marka otomobili gün içerisinde şahsi bütün işlerinde kullanan başkanın, etrafındakilere de aracı tahsis ederek kullandırdığı iddiaları gün geçtikçe yükseliyor. 

Kooperatif üyeleri başkanın kooperatif malı olan otomobili her işinde kullanmasına ve hatta bütün şahsi işlerini bu araçla yapmasına tepkili olduklarını ve bu durumun kendilerini oldukça üzdüğünü söylediler. 

Özellikle kendisinin bütün işlerini şahsi aracından daha çok kullanarak makam aracıyla yaptığı ileri sürülen başkanın, etrafındaki yakın ilişkide olduğu kişilere de tahsis ettiğini kaydeden kooperatif üyeleri, burada yetkilileri göreve davet etti. 

Üyelerden bazıları ayrıca, durumu CİMER'e yazarak şikayet etmeye hazırlandıklarını da ileri sürdü. 

Bu haber 296 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...