YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ŞADİYE ONAR KARATAŞ İYİ PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞINDA A. ADALIĞINI AÇIKLADI ...

Şadiye Onar Karataş, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekilliği için Tekirdağ İl Başkanlığında basın açıklaması yaparak aday adaylığını açıkladı

1 Nisan 2023 15:25 | Trakya Güncel

Şadiye Onar Karataş, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekilliği için Tekirdağ İl Başkanlığında basın açıklaması yaparak aday adaylığını açıkladı. 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığında basın açıklaması düzenleyen Karataş, aday adaylığnı açıkladı.

Karataş, ülkemizde yaşanan depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet dileyerek, ''Aileme ve çevreme sordum, aday olmamı olumlu karşılandılar. Ben de millet vekili aday adayı olmaya karar verdim. Eğer teveccüh edip halkımız beni seçerse, çok güzel projelerim var. İlim için ilçem için bilhassa küçük bir şey söylemek istiyorum, yaklaşık 11 tane okul yıkıldı, bir tanesi de yapılmadı. Çok yakın bir zamanda duydum ki imam hatip lisesi veya imam hatip ilkokulu açılacakmış, bize acil olarak okul lazım'' diye konuştu.

Karataş, Tekirdağ ve Çorlu’nun sorunlarının çok olduğunu ve kendisinin bu sorunları çok iyi bildiğini ifade etti.

Bölgenin çok hızlı bir şekilde göç aldığını belirterek, "Tekirdağ ve Çorlu’nun sorunlarıyla elimizden geldiğince ilgileneceğiz. Önceden sadece tarım bölgesiydi. Şimdi hem sanayi hem tarım bölgesi oldu. Zararı da var, faydası da var. Satılan arazilere de fabrikalar kuruldu. Eğer olur da başa gelirsek, Ergene Nehri’ndeki kirliliği var gücümüzle çözmeye çalışacağız. Benim kimseyle yarışım yok, kimseyle yarış halinde değilim. Sadece kendimle yarışıyorum. Eğer kazanırsak, elimden geldiği kadar Çorlum için ilim için mücadele edeceğim” dedi.

Karataş konuşmasında ayrıca, İstanbul’da İYİ Parti binasına yapılan silahlı saldırı kınadı.

Bu haber 287 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...