YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

OGÜN KARKINER İYİ PARTİ´DEN ADAY ADAYI OLDU ...

Şu anki yönetim iddia ediyor ki biz size yollar yaptık, geçitler yaptık, köprüler yaptık, bizde türküsü de vardır, köprüler yaptırdım gelip geçmeye diye ama onlar beleşti

27 Mart 2023 15:05 | Trakya Güncel

Ogün Karkıner, İYİ Partiden Tekirdağ milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti il binasında yaptığı açıklamada Tekirdağ'a hizmet etmek için yola çıktığınbı idfade eden Karkıner, "Memleketimizin durumu belli, ekonomimizin durumu belli. 20 yıldır maalesef yanlış yapılan işler sonucunda yanlış yönetimler sonucunda geldiğimiz nokta belli. Avrupa’nın bizi kıskandığını iddia ettikleri yerde bilim bazında baktığımız zaman bugün bir Avrupalı emekçi işçi hak ettiği parayla birim bazında 1400 kere deposunu doldururken, benim işçim 8500 birim aldığı aylıkla deposunu dört kere zor dolduruyor. Dört kere zor doldururken bu insan başka hiçbir şey yapmayacak mı" dedi.

Karkıner açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İşte Atatürk’ün büyük önderimiz Atatürk’ün söylediği gibi biz elimizi bu namüsait şartlar altında taşın altına koymaya gönüllü olduk. Bu şartlar ne kadar namüsait olursa olsun ki bugün bizim için namüsait olduğu kadar herhalde Cumhuriyet tarihinin hiçbir döneminde bu kadar namüsait olmadığına hepimiz de farkındayız.Bizi desteklesin ya da desteklemesin, ama bugün Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan 80 Milyon insanın tamamı buna katılacaktır. İşte biz bu şartlar altında elimizi değil, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi elimizi değil, kafamızı vücudumuzu kendimizi, ailemizi, eşimizi, çocuğumuzu da o taşın altına koymaya hazırız. Bu amaç için bu ülkü için yola çıktık. Bu çıktığımız yolda Allah, Rab, Göktengri… Çünkü biz insanları inançlarına göre cinsiyetlerine göre dinlerine göre ayırmıyoruz. Herkesin inandığı kutsal değeri neyse ona göre korusun ve kutsasın. Allah Türkiye’nin yolunu açık etsin. Bizim adaylığımız öncelikle vatanımıza sonra milletimize sonra halkımıza olsun çok teşekkür ediyorum.”

Bu haber 282 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...