YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Çorlu TSO Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çorlu TSO Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

12 Ocak 2012 16:57 | Trakya Güncel

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İsmail Güleroğlu, 5. Meslek Grubu Üyesi İstanbul Viva Ajans Bölgesel Birikim Gazetesi'ni ziyaret etti. 
Amaçlarının üye ziyaretlerini mümkün olduğu kadarıyla maksimum seviyeye çıkarmak olduğunu söyleyen Güleroğlu, ''Bölgemiz ticaretine yön veren bir oda olarak öncelikli görevimiz, çeşitli sektörlerde ki meslek komite üyelerimizin sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm üretebilmek. Odamız üye ziyaretleri kapsamında üyelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Fakat zaman mefhumu açısından üyelerimizin tamamını ziyaret edebilmemiz mümkün değil. Amacımız üyeziyaretlerini elimizden geldiği kadarıyla maksimum seviyeye çıkarmaktır'' dedi. 
Bölgede sektörel bazda yaşanan sorunların iletilebilmesi amacıyla düzenledikleri meslek komite toplantılarına yeterli katılımın olmadığını da ifade eden Güleroğlu, üyelerinin oda tarafından gerçekleştirilen meslek komite toplantılarına katılmaları hususunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerektiğini de vurguladı.

Bu haber 1809 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...