YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BESLENMEDE BUGÜN ÜZÜM HOŞAFI VE KURU EKMEK VARDI ...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin yıl dönümünde üzüm hoşafı ve kuru ekmek ruhunu yaşattı.

17 Mart 2023 19:49 | Trakya Güncel

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde üzüm hoşafı ve kuru ekmek ruhunu yaşattı.

Okul Müdürü Murat Kocabaş, konuyla ilgili açıklamada, 18 Mart ruhunu yaşatmanın çok güzel olduğunu ve öğrencilerle beraber bugünlük üzüm hoşafı ve kuru ekmek yediklerini söyledi.

1/F şubesi ile 1/G şubesinin organizasyonunu kendilerinin de desteklediklerini ifade eden Müdür Kocabaş, ''18 Mart tarihinin Türk milletinde değişilmez bir yeri vardır. Bizler de bu zaferi kazananlarla bir günlük bile olsa aynı şartlarda yaşayıp, aynı gıdaları tüketmek istedik. Öğrencilerimizle beraber sınıf sorumlularının hazırladığı üzüm hoşafı ile kuru ekmek yedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Organizasyonu hazırlayan 1/G sınıfı temsilcisi Bucu Gümüş ise, yapılan etkinliğin çok güzel olduğunu belirterek, bundan sonra da bu tür etknlikler yapmayı planladıklarını söyledi. 

Gümüş, 18 Mart Çanankkale Zaferi dolayısıyla bir süreden beri planladıkları programı hayata geçirdiklerinin altını çizerek, ''18 Mart Çanakkale Zaferi için bizlerin de birşeyler yapması gerektiğini düşündük. Bu programı hazırladık. Birkaç sınıf bir arada yaptığımız program çok yerinde ve anlamlı oldu. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 

Öte yandan, 1/F Sınıf Öğretmeni Ersin Karabıyık ve 1/G Sınıf Öğretmeni Naran Hız da çocuklarla tek tek ilgilenerek hoşaf ve ekmek ikram ettiler.  

Yapılan etkinlik kapsamında öğrenciler öğretmenleriyle beraber kendilerine ikram edilen üzüm hoşafı ile kuru ekmeği yediler.

 
Bu haber 428 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...