YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

PAYİDAR TESBİH ÜLKE GENELİNDE TERCİH EDİLEN MEZATLARA İMZA ATIYOR ...

Çorlu´da faaliyet gösteren Payidar tesbih, ülke genelinde sevilen ve tercih edilen mezatlarla binlerce tesbih sevene hizmet etmeye devam ediyor

16 Ocak 2023 16:49 | Trakya Güncel

Çorlu'da faaliyet gösteren Payidar tesbih, ülke genelinde sevilen ve tercih edilen mezatlarla binlerce tesbih sevene hizmet etmeye devam ediyor. 

Reşadiye Mahallesi Gölcük Meydanı'nda tesbih sevenlere hizmet etmeye davam eden Payidar Tesbih, hafta içi ve hafta sonu yaptığı özel mezatlarla göz dolduruyor. 

Bunların yanı sıra vbütün özel günlerde de sevenlerini yalnız bırakmayan Payidar tesbih, güne özel mezatlarla, müşterilerinin istediğ tarzda ğrğnlerle sevenlerinin karşısına çıkıyor. 

Payidar Tesbih Sahibi Mehmet Ali Duran, mezatlardaki amaçlarının sadece tesbih ve benzeri aksesuarları satmak değil, insanların güzel vakit geçirmelerinin olduğunu söyledi. 

Duran, mezatlarda çok güzel ambiansların yaşandığını ve piyasanın çok altında fiyatlarla üst düzey ürünlerin sevenlerine sunulduğunu ifade ederek, "Uzun yıllardan beri Çorlu'da ve bölgede tesbih, gümüş ve benzeri eşyaları sevenlerimiz-müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Hafta içi, hafta sonu ve özel günlere dair mezatlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mezatlarımızda amacımız sadece ürün satmak değil, insanların sosyal medya üzerinden güzel vakit geçirmelerini sağlamak. Bu mezatlarda ayrıca, çok güzel arkadaşlıklar, birlik ve beraberlikler de sağlanıyor. Tesbih sevenlere hizmet etmek bizler için onur" dedi. 

Duran öte yandan, Gölcük Meydanı'ndaki iş yerinde de binlerce tesbih, gümüş elya ve hediyelik eşyanın alıcı beklediğini kaydetti. 

Bu haber 457 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...