YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ İSTANBUL’DAKİ FUARA KATILDI …

Marmaraereğlisi Belediyesi Trakya, Rumeli ve Balkan Tanıtım Günleri Fuarı´na katıldı.

27 Aralık 2022 13:31 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyesi Trakya, Rumeli ve Balkan Tanıtım Günleri Fuarı'na katıldı.

Belediye Başkanı Hikmet Ata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Marmaraereğlisi Belediyesi'nin, İstanbul Yenikapı Fuar Alanıında gerçekleşen ve dört gün süren fuara katıldığını söyledi.

Fuarda, Marmaraereğlisi Belediyesi'nin vizyonları arasında yer alan kültür, sanat, turizm, tarım ve kentleşme alanlarında hayata geçirdiği projeler ile Marmaraereğlisi’nin tarihi, kültürel yapısı ve doğasının tanıtıldığını ifade eden Başkan Ata, burada ayrıca vatandaşlara hediye ve tanıtım kitapçıkları da dağıttıklarını kaydetti.

Ata, fuara katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, ''Trakya, Rumeli Balkan Kültür Buluşması ve Tanıtım Günleri gibi organizasyonlar sayesinde hem vatandaşlarımızla bir araya gelme imkanı buluyor hem de bölgemizdeki diğer belediyeler ile bilgi alışverişinde bulunma şansına sahip oluyoruz. Bizleri İstanbul’da da yalnız bırakmayan tüm Trakyalılara teşekkürlerimi sunuyorum. Trakya günleri fuarında bulunmamıza imkan sağlayan, ilçemizin tarihi ve yöresel lezzetlerini tanıtmamıza fırsat sunan, emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Trakya sevdalılarını bu fuara bekliyoruz'' dedi.

Bu haber 241 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...