YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

İŞ İNSANI PADIR ÇORLU ZİRAAT ODASI ŞEYHSİNAN MAHALLESİ DELEGE ADAYI OLDU

İş insanıi çiftçi ve aynı zamanda hayvancılıkla da uğraşan İdris Padır, yaklaşan Çorlu Ziraat Odası Başkanlığı´nda, Şeyhsinan Mahallesi Delege adayı oldu

22 Aralık 2022 21:35 | Trakya Güncel

İş insanıi çiftçi ve aynı zamanda hayvancılıkla da uğraşan İdris Padır, yaklaşan Çorlu Ziraat Odası Başkanlığı'nda, Şeyhsinan Mahallesi Delege adayı oldu. 

Değişik sektörlerde bölgede faaliyet gösteren, bunların yanında çiftçilik ve hayvancılıkla da uğraşan İş İnsanı Padır, Çorlu Ziraat Odası Başkanlık seçimleri öncesi Şeyhsinan Mahallesi Delege adaylığını açıkladı. 

Uzun yıllardır Çorlu'da yaşayan Padır, yaklaşan seçimler için kendisinin de bir takım çalışmalar yürüttüğünü kaydetti. 

Padır, Çorlu Ziraat Odası'nın önemli bir yerde olduğunu ifade ederek, kendisinin de bu odaya ve özellikle de bölgedeki çiftçiye katma değer sağlayacağına inandığı için bu yolaçıktığını söyledi. 

Padır, mahallesinden destek beklediğini ifade ederek, "Uzun yıllardır farklı alanlarda ticaret ile uğraşıyorum. Bunların yanı sıra, iş kollarımız arasında hayvancılık ve çiftçilik de var. Çorlu Ziraat Odası seçimlerinde Şeyhsinan Mahallesi'nden delege adayı oldum. Mahallemden destek bekliyorum. Bizlikte güzel işler yapacağız" dedi. 

Çiftçinin çok daha fazla üzerinde durulması gereken ve önemli bir sektör olduğunu belirten Padır, seçimler sonrasında birlik, beraberlik ve hoş görü içinde çalışmalar yapacaklarını da vurguladı. 

Göreve geldiğnde adından söz ettirecek önemli adımlar atacağına inandığının altını çizen Padır, çok güzel projelerinin olduğunu söyledi. 

Öte yandan seçimlerin, 30 Aralık 2022 tariinde yapılacağı da yetkililerce bildirildi.  

Bu haber 479 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...