YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ KENDİSİ DİKİYOR …

Ergene Belediyesi İlçenin farklı noktalarında bulunan ve deforme olan otobüs bekleme duraklarını belediye şantiyesinde onararak yenilenmiş bir şekilde eski yerlerine monte ediyor.

29 Kasım 2022 16:31 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi İlçenin farklı noktalarında bulunan ve deforme olan otobüs bekleme duraklarını belediye şantiyesinde onararak yenilenmiş bir şekilde eski yerlerine monte ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Farklı noktalarda bulunan ve deforme olan otobüs bekleme duraklarını belediye şantiyesinde bakımdan geçirerek yenilenmiş bir şekilde tekrar eski yerlerine monte ettiklerini ifade eden Başkan Yüksel, bekleme duraklarının yanı sıra çocuk oyun parklarında kullanılamayan, kırılmış olan fitness spor aletlerinin de onarım ve bakımları yapılarak yenilenmiş bir şekilde ait oldukları noktalara geri konulduğunu kaydetti.

Yüksel, Ergene halkına en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, ''Kentimizin ihtiyaçlarını tek tek belirleyip çözüm üretmeye devam ediyoruz. Eskimiş olan otobüs bekleme duraklarının yenilenmesi de bu ihtiyaçlardan bir tanesiydi. Bu kapsamda yıpranmış deforme olmuş otobüs duraklarımızı Ergene Belediye şantiyemizde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından bakıma aldık. Belediye şantiyemizde personellerimiz en iyi şekilde otobüs duraklarının bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor'' diye konuştu.

 

Bu haber 197 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...