YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞI´NDA NELER OLUYOR ...

Yeniden refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoplu, görevden alındı

25 Kasım 2022 16:50 | Trakya Güncel

Yeniden refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoplu, görevden alındı. 

İlçede parti kurucusu, Tekirdağ il teşkilatı kurucularından ve bölgede maddi manevi partiye ilk günden bu yana destek veren Hamit Hamitoğlu, geçtiğimiz gün genel merkez kararı ile ilçe başkanlığı görevinden alındı. 

Partinin önde gelen isimlerini ilçeye ve bölgeye sık sık getirerek partililerle bir araya getiren Hamitoğlu'nun görevden alınması, gerek parti tabanı gerekse partililer ve halk tarafından da merak ile karşılandı. 

Bazı kulislerde ise, iddialara göre Hamitoğlu'nun il başkanlığının tavsiyesi üzerine görevden alındığı konuşulurken, genel merkezin bundan sonraki tutumunun da merakla beklendiği kaydedildi. 

Öte yandan görevden alınan Hamitoğlu, ''Sebebini bilmiyorum, genel merkezimiz böyle taktir etmiş. İl Başkanlığının tavsiyesi de olabilir. Görevden alınsam da partiliyim'' dedi.  

Bu haber 936 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...