YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ YENİ HALK EKMEK FABRİKASI AÇIYOR ...

Ergene Belediyesi, yeni bir halk ekmek fabrikası açmaya hazırlanıyor.

24 Ekim 2022 16:32 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi, yeni bir halk ekmek fabrikası açmaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, Tekirdağ’ın en büyük ekmek fabrikasını hizmete açacaklarını söyledi.

Ergene halkına en ucuz, en lezzetli ve en kaliteli ekmekleri üretecekleri yeni ekmek fabrikasının 28 Ekim tarihinde saat 14.00’da Velimeşe Yeni Sanayi dükkanlarının olduğu alanda açılacağını belirten Yüksel, ilçeye kazandırdıkları kalıcı eserlere yeni ekmek fabrikasıyla devam ettiklerini kaydetti.

Yüksel, Türkiye’de halk ekmek üretimi gerçekleştiren, halka ucuz ve kaliteli ekmek sunan ilçe belediyelerin en başında geldiklerni ifade ederek, ''Yeni ve modern tesis hem vatandaşların aile bütçesine katkı sağlayacak hem de yeni istihdam alanı oluşmasına vesile olacak. Yeni ekmek fabrikamızın açılmasıyla birlikte ilçemizde ki mahallelerimizde halk ekmek büfelerimizin de sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 28 Ekim Cuma günü saat 14.00’da açılışını gerçekleştireceğimiz yeni ekmek fabrikamıza davet ediyorum. Bugüne kadar Ergene halkımıza ne söz verdiysek yerine getirdik getirmeye de devam ediyoruz. Yeni ekmek fabrikamız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Bu haber 320 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...