YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

İNCİ RESİM AKADEMİSİ AÇILDI ...

İnci Resim Akademisi, yapılan muhteşem tören ile Çorlu´da açıldı

14 Ekim 2022 09:00 | Trakya Güncel

İnci Resim Akademisi, yapılan muhteşem tören ile Çorlu'da açıldı. 

Esentepe Mahallesi Emlak Konutları mevkisinde açılan Resim Akademisinin yapılan açılış töreninde konuşan Akademisi Sahibi Ressam İnci Akgöl, böyle bir törende kendisini yalnız bırakmayan bütün herkese teşekkür etti. 

10 yılı aşkın bir süredir resim alanında eğitim öğretim ve sanatsal faaliyetlerini sürdüren İnci resim Akademisi’nin yeni Eğitim Öğretim ve Sanat Merkezi’nin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Akgöl, bu mutlu günülerinde mutluluklarına ve sevinçlerine ortak olan herkese şükranlarını sunduğunu ifade ederek, ''Herkes resim yapabilir sloganıyla çıktığımız bu uzun yolculukta, pekçok sanat severi pekçok resim seven genç yaşlı insanımızı resim sanatının pekçok uğraş alanlarıyla buluşturduk. Akademik seviyede verdiğimiz eğitimlerle ortaokul çağlarındaki öğrencilerimizi özel yetenek okullarına, lise çağlarındaki öğrencilerimiz güzel sanatlar akademilerine birlikte başarıyla uğurladık'' dedi.

Birçok gencin hayatına yön verdikleri için mutlu olduklarını belirten Akgöl, çalışmalarına İnci Resim Akademisinde devam edeceklerini kaydetti.

Akgöl, konuşmasıı şöyle sürddürdü:

''Bugünden sonra da dün olduğu gibi resim alanında akademik ve sanatsal olarak bütün kadro ve imkanımızla bölgemiz insanını resim sanat etrafında birleştirme buluşmaya, sanatsal yaşantılarına yön vermek için katkı sağlamaya devam edeceğiz. Kurumumuzun öğrencilerimize velilerimize bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hepinizi saygıyla sevgili selamlıyorum.''

Öte yandan yapılan açılış törenine bürokrasi, spor ve sanat dünyasının yanı sıra, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer de katıldı. 

Bu haber 377 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...