YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU’DA BİSİKLET TAMİR İSTASYONLARI GELİYOR …

“Bisiklet yolu” projesinin hayata geçmesinin ardından kent genelindeki “Bisiklet park istasyonları” sayısını artıran Çorlu Belediyesi, şimdi de “Bisiklet tamir ve bakım

21 Eylül 2022 16:31 | Trakya Güncel

“Bisiklet yolu” projesinin hayata geçmesinin ardından kent genelindeki “Bisiklet park istasyonları” sayısını artıran Çorlu Belediyesi, şimdi de “Bisiklet tamir ve bakım istasyonları” kuruyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 35 bölgede 150 adet bisiklet park istasyonunu hizmete sunduklarını söyledi.

Bisiklet yollarının yapımı ve düzenlenmesine devam ettiklerini de belirten Başkan Sarıkurt, proje kapsamında temel bisiklet tamir ve bakımlarının yapılabileceği istasyonları hizmete sunduklarını kaydetti.

Sarıkurt, kentte yer alan kamu kurumları, ibadethane, durak, kafe, park, okul ve sosyal tesislerde bisiklet park istasyonu montajının tamamlandığını belirterek, ''Çorlu Belediyesi olarak çevre dostu bisiklet yolu projemizi hizmete sunduk ve yol ağımızı da genişletmeye devam ediyoruz. Bunu yaparken bisiklet kullanıcılarının konforunu artırmak amacıyla 35 ayrı bölgede 150 adet bisiklet park istasyonunu hizmete sunduk. Şimdi de Cumhuriyet Meydanı belediye önü, Kitap Kafe, Bisiklet Kafe, Cumhuriyet Parkı girişi ve okullar bölgesinde bulunan üst geçit yanına bisiklet tamir ve bakım istasyonları konuşlandırdık. Kentimizde bisiklet kültürünü artırarak farkındalık yaratmak ve halkımızın sağlıklı ulaşım aracı olan bisikleti tercih etmesine imkân sağlayabilmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İstasyonların kontrolünü ve güvenliğini sağlayabilmek için ekiplerimiz sahada olacak ve sürekli olarak bölgedeki güvenlik kameralarından da takip edecekler'' dedi.

Bu haber 335 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...