YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU BELEDİYESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI …

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında, Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

8 Eylül 2022 15:04 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un başkanlığında, Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis gündemine geçilmeden önce Sarıkurt, Çorlu’da belediye ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında meclise bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

2022 yılı otopark ücret tarifesi konusunun görüşülmek üzere oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildiği toplantıda, ara komisyonda alınan ve oy birliğiyle kabul edilen karar neticesinde ücret tarifesi aynı kaldı.

Toplantıda ayrıca, Çorlu Belediyesi ile Çorlu Ziraat Odası Başkanlığı arasında ortak hizmet projesi yapılabilmesi amacıyla iki yıllığına imzalanacak protokol için belediye başkanına yetki verilmesi konusu, Çorlu ve Bağımsızlık Temalı Fotoğraf ve Kostüm Yarışması konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu ile Sosyal Etkinlikler ve STK’lar Komisyonuna havalesi, İçişleri Komisyonu raporu ve Plan ve Bütçe Komisyon raporu görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu Belediyesi tarafından Cemaliye Mahallesinde yapılması planlanan Gündüz Bakımevi projesine 3,5 milyon lira ayni yardımda bulunmak isteyen Ali Yeter isimli vatandaşın talebi üzerine gündüz bakımevinin adının “Emine-Ali Yeter Gündüz Bakımevi” olması konusu da Eylül ayı toplantısında görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonunda Başkan Sarıkurt bir süre daha meclis üyeleriyle sohbet etti.

Bu haber 379 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...