YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ZABITA TEŞKİLATININ 196. YILI ÇORLU’DA KUTLANDI …

Zabıta Teşkilatı´nın 196. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı önünde kutlama programı gerçekleştirildi.

8 Eylül 2022 14:36 | Trakya Güncel

Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde kutlama programı gerçekleştirildi.

Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 1826 yılında kurulan ve ülkemizin en köklü kurumlarından birisi olan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 196. kuruluş yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyorum. Belediyelerin en önemli birimlerinin başında gelen Zabıta Müdürlüğü; vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamda yaşamasının güvencesidir, bu bağlamda da zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Yaptıkları hizmetlerle vatandaşlarımızın huzurlu, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam sürmeleri için çalışan zabıta ekiplerimiz, ilçemizin gelişiminde de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmesi sebebiyle de büyük öneme sahiptir'' dedi.

Başkan Sarıkurt'un konuşmasının ardından Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. yıl dönümü anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi ve zabıta ekipleri tarafından Atatürk Meydanı'nda bulunan vatandaşlara çiçek takdim edildi.

Yapılan törene, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, İbrahim Turgut Bolat ve Hakan Öztürk, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, birim amirleri, Zabıta Müdürlüğü personeli ve basın mensupları katıldı.

 

Bu haber 1019 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

198
  Yükleniyor...