YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

BARDAK´TAN TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU´NA DAVET ...

Çorlu´da tanınmış iş insanlarından Görkem Bardak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´na hediye takdim ederek, Çorlu için yeni kazandıracağı yatırımların açılışına davet etti.

16 Ağustos 2022 00:23 | Trakya Güncel

Çorlu'da tanınmış iş insanlarından Görkem Bardak, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na hediye takdim ederek, Çorlu için yeni kazandıracağı yatırımların açılışına davet etti.


Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da bir dizi ziyaret ve açılışlara katılım sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Jantes Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Bardak ile yakın temasta bulundu.

Tanınmış iş insanı Bardak, Hemşehrisi olan Başkan Hisarcıklıoğlu'na Çerkes Kamasını hediye olarak takdim etti.


Jantes Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Bardak, hediye takdimi esnasında Çorlu ve Tekirdağ için yaptığı başarılı projeleri anlatarak, bölgemize yeni kazandıracağı fabrikanın açılışına davet etti.


TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, verilen hediyeye teşekkür ederken, bölgemiz için kazandırılan projenin açılışını gerçekleştirmek için geleceğini beyan etti.
Yapılan görüşme hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

Bu haber 253 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...