YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE´DE CEM EVİ AÇILDI ...

Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Ergene’ye kazandırılan Ergene Sosyokültürel Tesis Cemevi ve Aşevi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

2 Ağustos 2022 17:08 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Ergene’ye kazandırılan Ergene Sosyokültürel Tesis Cemevi ve Aşevi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Sağlık Mahallesi’nde yer alan Ergene Cemevi’nin açılışında konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bugün tarihi bir projeye hep beraber imza attık. Bu projeyi bölgemize kazandırmış olmasından ötürü büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sonuçta burada büyük bir emek var. Bu emeğin sonucunda bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde bu projeyi hayata geçirdik ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz o yüzden mutluyuz, gururluyuz” dedi.

Ergene Cemevi açılış töreninde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekilleri Enez Kaplan ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yüksel Özdal, Cem Vakıf Genel Başkan Vekili Hasan Sezgin ile Cem Vakfı Ergene Şube Başkanı Volkan Işıklı da birer konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Ergene Cemevi’nin yapımına katkı sağlayanlara teşekkür plaketleri verildi.

Bu haber 439 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...