YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MARMARAEREĞLİSİ´NDE YAZ ŞENLİKLERİ SONA ERDİ ...

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Plaj Voleybolu Halk Şenliği, ulusal ve uluslararası muhteşem maçlara sahne oldu.

2 Ağustos 2022 17:05 | Trakya Güncel

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Plaj Voleybolu Halk Şenliği, ulusal ve uluslararası muhteşem maçlara sahne oldu.

Belediye Başkanı Hikmet Ata, konuyla ilgili açıklamasında, turnuvanın, otizm ve down sendromuna farkındalık yaratmak amacıyla sinema, tiyatro ve dizi sanatçılarının da katılım sağladığın dile getirdi.

Marmara BeachVolley Organizasyon ve Mavi Martı Otizm Spor Kulübü ile ortaklaşa düzenlediklerinde ünlülerin de müsabaka yaptığını ifade eden Başkan Ata, organizasyonun çok güzel geçtiğini belirtti.

Ata, turnuva kapanışında kupa ve madalya töreni de gerçekleştirdiklerini kaydederek, ''Yaz Şenlikleri kapsamında ‘’Otizme mavi ışık yak’’ sloganıyla farkındalık yaratarak, Uluslararası Plaj Voleybolu Şenliği’nin bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdik. Trakya’nın turizm kenti olan ilçemizde kumsallarımızın misafirlerimizle dolup taştığı yaz döneminde, hem vatandaşlarımızın eğlenmesi hem de otizme farkındalık oluşturmak adına Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her yıl böyle bir etkinliğe imza atıyoruz. Her defasında daha iyisini yapmaya gayret ettiğimiz Plaj Voleybolu Şenliğimizi, bu yıl çok daha fazla ses getirecek bir farkındalık programıyla birleştirdik. Emeği geçen herkese, sanatçılarımıza, sporcularıma ve destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ederim'' şekline konuştu. 

Bu haber 262 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...