YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ALAN YANGININA GEÇ GELEN İTFAİYE EKİPLERİNE TEPKİ ...

Çorlu´da, 20 dönümden fazla buğday ile bir hayvan çiftliğinin römorkunun yandığı olaya gelen itfaiye ekibi arıza yapınca vatandaş tepki gösterdi

21 Temmuz 2022 18:12 | Trakya Güncel

Çorlu'da, 20 dönümden fazla buğday ile bir hayvan çiftliğinin römorkunun yandığı olaya gelen itfaiye ekibi arıza yapınca vatandaş tepki gösterdi. 

Havuzlar Mahallesindeki kırsal tarlalık alanda dere yatağında yakılan ateşten dolayı yangın çıkdı. 

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede etraftaki buğday tarlasına sıçrayan yangın, 20 dönümden fazla bir alanın yanarak kül olmasına neden oldu. 

Bu sırada, bölgedeki bir hayvan çiftliğinin römorku da yangından nasibini aldı. 

Römorkun tamamen yanarak kül olduğu yangına etraftakiler tarafından çağrılan itfaiye ekipleri müdahgale etmek istedi ama, arıza çıkınca edemedi. 

Bu sırada Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, iş makineleriyle yangına müdahale ederek kontrol altına aldı ve can kaybımı önledi. 

Bölgede yaşayan vatandaşlar, yangını haber verdikleri itfaiye araçlarının arızalandığını ve bir türlü müdahalede bulunamadığını söyledi. 

İtfaiye ekiplerine tepki gösteren vatandaşlar, "Yangın küçükken itfaiyeye haber verdik.Olay yuerine gelen ekipler bir türlü yangına müdahale edemedi. Bu sırada iş makinleri gelip yangını kontrol altına aldı" dediler.  

Bu haber 385 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...