YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

YENİDEN RFAH PARTİSİ’NDEN LGBT’YE GEÇİT YOK MİTİNGİ …

Yeniden Refah Partisi Çorlu Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Atatürk Meydanı’nda LGBT ile ilgili bir basın açıklaması ve miting düzenlendi.

29 Haziran 2022 16:38 | Trakya Güncel

Yeniden Refah Partisi Çorlu Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, Atatürk Meydanı’nda LGBT ile ilgili bir basın açıklaması ve miting düzenlendi.

Atatürk Meydanı’nda yapılan basın açıklamasını, Yeniden Refah Partisi Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Dursun Böcekçi okudu.

Böcekçi, İslam dininin her alanda olduğu gibi insanın aile ve cinsel hayatını da düzenleyici kanun ve kurallar koyduğunu hatırlattığı açıklamada, Hz. Adem’den (a.s) bugüne kadar tüm toplumlarda çirkin kabul edilen ve işlendiği takdirde çeşitli yaptırımlar uygulanan zina, livata ve lezbiyenlik gibi fiillerin İslam dininde kabul görmeyerek yasaklandığını kaydetti.

Bu çirkin fiilleri işleyenlerin farklı cezalara çarptırıldığını söyleyen Börekçi, “Günümüzde zina ve diğer cinsel suçlar çirkin görülmek ve kabul görmemekle beraber, bu suçları işleyenler hakkında herhangi bir yaptırım kararı bulunmadığı için insanlar çok rahatlıkla ve pervasızca işleyebilmektedir. Bundan cesaret alan LGBTİ taraftarlarının dernek kurmalarına dahi izin verilmiş, erkek erkeğe evlilik de görülür hale gelmiştir. Ayrıca zinayı suç olmaktan çıkaran düzenlemenin ardından eşler birbirini aldatmış, boşanmalar artmış ve aileler dağılmıştır’’ dedi.

LGBT derneklerinin, küresel güçlerin aile olgusunu yok etmek, nesilleri bozmak, üremeyi durdurmak, zührevi hastalıkları artırmak ve üçüncü cins insan tipi oluşturmak için kurduğu, desteklediği ve yaygınlaştırdığı dernekler olduğunu ileri süren Börekçi, dünya ve Türkiye’deki LGBT yapılarını destekleyen 79 adet ulusal ve uluslararası şirketin, STK ve devletin olduğunu kaydetti.

Börekçi açıklamasına şöyle devam etti:

“Bunların arasında Clinton Vakfı, Açık Toplum (Soros) Vakfı, Ford Vakfı, ABD Büyükelçiliği, Fransa Büyükelçiliği ve Avrupa Birliği gibi kurumlar vardır. Bu ülkeler ve şirketler Türkiye’de ve dünyada toplumsal cinsiyet ve LGBT propagandası için milyarlarca dolar para harcamaktadır. İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu 03 Eylül 2019 tarihinde, ABD’nin Ankara’daki LGBT derneklerine 22 Milyon dolar yardım yaptığını açıkça ifade etmiştir. Türkiye düşmanı güçler tarafından fon desteğiyle arka çıkılan sapkınlar, dernek kılıfı adı altında sapkın düşüncelerini Türk toplumuna yaymaya çalışmaktadır. Eşcinsel sapkınların, sapıklıklarını yaptığı mecralar arasında başta sosyal medya gelmektedir. Sosyal medyanın denetimsizliğini fırsat bilen LGBT bireyleri, sosyal medya üzerinden paylaştıkları aşağılık mesajlarla şeytanlara hizmet etmekte olup, Allah’ın lanetini üzerine gönderdiği Lut Kavminin yaptığı rezaletleri bir bir sergileyen sapkınlar, sosyal medyayı kullanarak ahlaksız mesaj ilanlarını paylaşmaktan utanmamaktadır.”

Basın açıklamasının okunmasının ardından, fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Yapılan programa Yeniden refah Partisi Çorlu İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıflar da destek verdi.

Bu haber 673 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...