YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

MİNİK ELLER YIL SONU GÖSTERİSİNDE GÖZ DOLDURDU ...

Minik Eller Aslı Anaokulu Öğrencileri, Öğrendiklerini Muhteşem Bir Program İle Sergiledi

20 Haziran 2022 00:50 | Trakya Güncel

Minik Eller Aslı Anaokulu öğrencileri, öğrendiklerini muhteşem bir program ile sergiledi. 

Çorlu'da uzun yıllardan bu yana okul öncesi eğitime hizmet veren öncü kuruluş Minik Eller Aslı Anaokulu, Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nde yıl sonu gösterisi yaptı. 

Saygı Duruşu ve İsitiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa öğrenci velilerinin de yoğun katılımı gözlerden kaçmadı. 

Anaokulu sahibi ve Kurucusu Aslı Molla'nın katılımcılara yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin önemine değinirken, çocuklarla dolu dolu bir yılı daha geride bıraktıklarını kaydetti. 

Molla, yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları yıl sonu etkinliğinde ailelerle paylaşmak için bu programı tertip ettiklerini ifade ederek, "Herkesin en değerlesi hiç şüphesiz çocuklarıdır. Aileler, bizlere çocuklarını yani en değerli varlıklarını bizlere çok küçük yaşlarda emanet ediyor. Bizler de bu emanetleri en iyi şekilde yetiştirerek, okula hazırlıyoruz. Öğrencilerime, öğretmenlerime, çalışmala arkadaşlarıma ve tabiki siz değerli velilerime çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Öte yandan, öğrenciler birbirinden güzel şarkı, orf, dans ve müzikal gösterileri ile göz doldurdu. 

Program sonunda 6 yaş sınıfı öğretmeni Hilal Akyüz Eren, mezun olarak ilkokula başlayacak olan öğrencilerine diplomalarını taktim etti.

Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekimleriyle son buldu.  

Bu haber 520 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...