YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

TEKİRDAĞ EBRU NAYİM FEN LİSESİ YIL SONU KONSERİ DÜZENLEDİ ..

Tekirdağ´da eğitim öğretim veren, Ebru Nayim Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yıl sonuna özel konser düzenlendi.

13 Haziran 2022 15:26 | Trakya Güncel

Tekirdağ'da eğitim öğretim veren, Ebru Nayim Fen Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından yıl sonuna özel konser düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Külttür Merkezi'nde yapılan müzik konseri ve resim sergisinde, öğrenciler yıol içerisinde öğrediklerini aileleri ve katılımcılara sergiledi. 

Müzik konseri ve resim sergisi, Müzik öğretmeni İlker İşcan ve Resim öğretmeni Gürkan Gürsoy ile diğer okulun öğretmenleri Cihan Kır, Büşra Özen, ve Erdal Akın’ın da katkılarıyla hazırlandı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla'nın da katıldığı programda öğrenciler Türk müziğinin değişik eserlerini seslendirdi.

Okul Müdürü Muhsin Şen, konser sonunda yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Ebru Nayim Fen Lisesi'nin akademik başarısının yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamış oldu. Bu programa emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi de yürekten tebrik ediyorum."

Bu haber 1143 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...