YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL;

“Ergene Velimeşespor küçümsenecek bir takım”

9 Haziran 2022 15:07 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor tesislerinde Ergene Velimeşespor genel kurulu yapıldı.

Genel kurulun dilek ve temenniler kısmında söz alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşespor'un küçümsenecek bir takım olmadığını söyledi.

Yüksel, genel kurulda yaptığı konuşmada ayrıca, Türkiye’nin her tarafında ismi olan bir takım olan Velimeşespor'un, bu noktaya kolay gelmediğini ifade etti.

Yüksel, takımda büyük emeğin olduğunu ifade ederek, ''Geçmiş dönemde görev alan başkanlarımıza arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünlere gelmek hiç kolay değil hayal edemeyeceğimiz bir noktaya gelindi. Çok şansız bir dönem geçirdik maliyetler çok arttı, hastalık ve diğer nedenler bizler de hastalık geçirdik takımdan ayrı düştük birebir takip edemedik ama tabii kolay değildi'' dedi.

Tekirdağ’ı spor kulübü olarak Türkiye’de kendilerinin temsil ettiğini ifade eden Yüksel, Ergene Velimeşespor'un her zaman marka olduğunu üzerine basa basa söylediklerini ve her zaman da söyleyeceklerini kaydetti.

Yüksel, konuşmasına şöyle devam etti:

''Birlik beraberliğimizin devam etmesini arzu ediyorum. Biz de o kadar sanayi var ama sanayici bu işe çok soğuk bakıyor parayı buradan kazanıyor ama kendi memleketlerine yatırım yapıyorlar inşallah gönül ister ki böyle bir takıma sahip çıkılmasını bekliyoruz inşallah sahip çıkarlar bizlerde tabii ki bu konuda mücadele edeceğiz. Bu işin siyasi boyutu hiçbir zaman yok tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar söylüyorum o yüzden görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum futbol takımına şöyle bir önerim var bu dönem gençleri görmek adına daha önce belediye başkanlığı kupası yapılmıştı gençleri görmek adına belediye başkanlığı kupası düzenlenmesini arkadaşlarımdan rica ediyorum öneriyorum bu takım bu sene düştüyse çıkmasını da bilir ne gerekiyorsa yapacağız.''

 

Bu haber 338 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...