YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI START ALDI ...

Ergene Belediyesi yaz dönemi kursları, 27 Haziran 2022 tarihinde yeniden başlayacak.

9 Haziran 2022 15:06 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi yaz dönemi kursları, 27 Haziran 2022 tarihinde yeniden başlayacak.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, kurslara katılmak isteyenlerin, 17 Haziran 2022 tarihine kadar müracaatta bulunabileceklerini kaydetti.

Ergene Belediyesi’nin ücretsiz yaz dönemi kurslarının pandemi sonrası yeniden start aldığını ifade eden Başkan Yüksel, 17 Haziran 2022 tarihlerine kadar gerçekleştirilecek olan kayıt döneminin ardından 8 – 12 yaş arası çocukların katılabileceği futbol ile 7 ila 12 yaş arası çocukların katılabileceği satranç, İngilizce ve fotoğrafçılık kurslarında eğitimlerinin 27 Haziran 2022 tarihinde başlayacağını söyledi.

Yüksel, kurslara katılmak isteyenlerin Ergene Kültür Merkezi, Sağlık Mahallesi Halı Saha, Yeşiltepe Mahallesi Halı Saha, Marmaracık Mahallesi Halı Saha ve Velimeşe Kapalı Spor Salonuna müracaat edebileceklerini kaydederek, ''Tamamen ücretsiz olan kurslara katılacak olanların kimlik belgesi, ikametgah belgesi ve kayıt formu ile müracaatlarının yeterli olacak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yaz dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak adına gerekli çalışmaları başlattık. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün çatısı altında açtığımız kurslara kayıtların başladığı daha ilk günden yoğun bir ilgi oldu bu bizleri fazlasıyla memnun ediyor” diye konuştu.

Bu haber 313 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...