YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU’DA UÇKUNLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI …

Çorlu Belediyesi tarafından sinek ve sivrisinek ile mücadele için ilaçlama çalışması başlatıldı.

9 Haziran 2022 15:05 | Trakya Güncel

Çorlu Belediyesi tarafından sinek ve sivrisinek ile mücadele için ilaçlama çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bünyesinde hizmet veren uçkunla mücadele ekiplerinin, çalışmalarına başladığını söyledi.

Yaz ayı boyunca sürdürülecek çalışmalar kapsamında 4 ekibin sahada ilaçlama çalışması gerçekleştireceğini belirten Başkan Sarıkurt, halkın sağlığı ve rahatı için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Sarıkurt, ilaçlama ekiplerinin, her akşam 20.00 - 23.30 saatleri arasında Çorlu'nun tüm mahallerinde ilaçlama yapacaklarını ifade ederek, ''Halk ve çevre sağlığının korunması adına aralıksız olarak sürdürülecek olan uçkunla mücadele çalışmalarında ruhsatlı, halk sağlığına zararı bulunmayan, kokusuz ve zararsız ilaçlar kullanılıyor. Uçkunla mücadele ekipleri, sonbahar dönemine kadar Çorlu'nun bütün mahallelerinde düzenli olarak ilaçlama çalışmalarına devam edecek. Öte yandan ilaçlama çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 444 99 59 numaralı telefon hattına ulaşarak bilgi sahibi olabilecek'' dedi.

Bu haber 309 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...