YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ERGENE´DEKİ ATATÜRK EVİ´NE YOĞUN İLGİ ...

Ergene Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Evi ve Müzesi´ne Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi geliyor.

9 Mayıs 2022 13:10 | Trakya Güncel

Ergene Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Evi ve Müzesi'ne Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi geliyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuyla ilgili açıklamasında, Ergene Belediyesi tarafından kısa bir süre önce ilçeye kazandırılan Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesi'nin, ziyaretçi akınına uğramaya devam ettiğini söyledi.

Bayram dolayısıyla Ankara’dan Ergene’ye akraba ziyaretine gelenlerin burayı da ziyaret ettiğini belirten Yüksel, müzenin yoğun ilgi gördüğünü de kaydetti.

Yüksel, Türkiye’deki Atatürk Evlerinden çok daha farklı ve çok daha özel bir projeyi Ergene’ye kazandırmaktan ve bu büyük projeye Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin gelmesinden dolayı, gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''İlçe halkımıza söz verdiğimiz bu güzel projemiz ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün Selanik’te doğduğu evin birebir aynısıdır. Açıldığı günden bu yana vatandaşlarımızın akınına uğrayan Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzemize Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçide geliyor'' diye konuştu.

Bu haber 318 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...