YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ZENGİN GARDEN BAHÇE MOBİLYALARI AÇILDI ...

Zengin Garden Bahçe Mobilyaları, Çorlu Bulvar Yolunda Hizmete Girdi

23 Nisan 2022 18:41 | Trakya Güncel

Zengin Garden Bahçe Mobilyaları, Çorlu Bulvar Yolunda Hizmete Girdi. 

Bulvar Yolu eski devlet hastanesi acil karşısında, Zengin Garden Bahçe Mobilyaları işletmesi, yapılan tören ile açıldı. 

Törende temsili kurdele kesimi yapılırken, katılımcılara iş yeri gezdirilerek satışı yapılan ürünlerle ilgili bilgiler aktarıldı. 

Basın mensuplarının da katılım sağladığı açılışta konuşan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, "23 Nisan gibi özel bir günde bu iş yerinin açılması çok güzel. Bu tür mühesseselerin ilçemizde artarak çoğalmasını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Törende konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ise, "Pandemi sonrası bu iş yerlerinin çopalması açılması bizleri mutlu ediyor. Bu herkese örnek olsun ve bölgemizde yeni iş yerlerimiz artsın. İşletmeyi açan Burcu Zengin ve Erhan Zengin'e hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 

Açılış törenine, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve eşi Hediye sarılı, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yüce, basın mensupları ve misafirler katıldı.  

Bu haber 399 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...