YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

Gündeğer ve Keskin´den toplu iftar yemeği ...

İş Adamı Murat Gündeğer ve Eski Milli Güreşçi İş adamı Coşkun Keskin, eş, dost ve arkadaşlarıyla toplu iftar yemeğinde bir araya geldi

23 Nisan 2022 12:21 | Trakya Güncel

İş Adamı Murat Gündeğer ve Eski Milli Güreşçi İş adamı Coşkun Keskin, eş, dost ve arkadaşlarıyla toplu iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Lebi Derya Restorantta verilen iftar yemeğinde,Gündeğer ve Keskin, gelen misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. 

Bütün misafirlerre masalarına kadar eşlik eden Gündeğer ve Keskin, yemek sonrasında da misafirleriyle sohbet ederek vakit geçirdi. 

Siyaset, Sanat ve Spor camiasından yüzlerce kişinin katıldığı toplu iftarda birlik ve beraberlik mesajları da verildi. 

Yemek sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Murat Gündeğer ile Coşkun Keskin, "Ramazan ayı gibi mübarek ve çok güzel bir zaman diliminde sevdiklerimiz ve bizleri sevenlerle bir araya geldik. Topluca oturduğumuz iftar sofrasının etrafında bütün eş, dost ve arkadaşlarımızı görmek bizleri mutlu etti. Katılan herkese tek tek teşekkür ediyoruz" dediler. 

Yapılan yemeğe AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Keskin, CHP Tekirdağ Millet Vekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet sarıkurt, Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan, CHP İl Başkan Yardımcısı Talat Keskin, CHP Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Engin Akın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Vijdan Yılmaz, spor, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. 

 

Bu haber 374 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...