YAZARLAR

https://www.facebook.com/groups/432611763606238/

ÇORLU´!DA ŞEHİR KAMERALARI DEVREDE ...

Çorlu´da 5 farklı noktada konuşlandırılan canlı şehir kameraları hizmete girdi …

5 Şubat 2022 15:08 | Trakya Güncel

Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Turgut Bolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Çorlu'da canlı şehir kamera uygulamasının devreye alındığını belirtti.

http://www.corlubelediyesi.tv/canliyayin linkini tıklayarak ulaşılabilecek kameralar ile vatandaşların Çorlu'yu mobil olarak ya da bilgisayar ortamından izleyebileceklerini söyleyen Bolat, 5 ayrı noktada konuşlandırılan canlı şehir kameralarının ilçeye hizmet edeceğini kaydetti.

Bolat, Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Kumyol Caddesi, Nefes Park ve Nikah Salonu'na konuşlandırılan kameralar ile vatandaşlara evlerinde otururken dahi kentii izleme imkanı sunduklarını ifade ederek, ''10 bin kişi aynı anda kameralarımızdaki canlı yayınları takip edebilecek. Nikah Salonu'muzdaki kameradan ise Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında nikâhı kıyılacak çiftlerimizin açık rızaları doğrultusunda çevrimiçi yayın yapılarak çiftlerimizin nikâhlarına katılamayan yakınları ve sevenleri de nikâh merasimini canlı olarak izleme fırsatı bulacaklar. Kentimizde farklı noktalarda konuşlandıracağımız canlı şehir kameraları ile mevcut sayıyı artırmayı planlıyoruz. Kentinden uzak kalan değerli Çorlulu vatandaşlarımız canlı yayınlarımızı takip ederek bir nevi hasret giderme fırsatı da bulmuş olacaklar'' dedi.

Bu haber 531 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

9
  Yükleniyor...